Hae lainaa edullisilla kuukausierillä

Lainaa nopeasti ja edullisilla kuukausierillä. Lainapäätöksen voit saada jo alle vartissa!

Hae lainaa edullisilla kuukausierillä

Lainaa nopeasti ja edullisilla kuukausierillä. Lainapäätöksen voit saada jo alle vartissa!

Kuukausierä 98 € / kk

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Nyt ensilainaajalle max 2000 euron nosto ilman nostokuluja! Kampanja voimassa 31.12.2018 asti!

Voit nostaa ja maksaa lainaa erissä

Saat käyttöösi jopa 3000 € luottorajan

Kuukausierät aina alle 220 €

NordCredit on luotettava ja vaivaton

Näin helppoa lainan hakeminen on

Täyttämällä lainahakemuksen saat käyttöösi NordCredit Joustoluoton, josta voit tehdä nostoja helposti läpi vuorokauden.

Tee nostoja kirjautumalla Omille Sivuillesi

Tee nostoja lähettämällä viesti LA LAINASUMMA numeroon 16115.

NordCredit joustoluotto on joustava!

NordCreditillä et tule liian suurien kuukausierien yllättämäksi. Meillä kuukausierät ilmoitetaan etukäteen selvästi.

3000e luottoraja

Saat käyttöösi jopa 3000 € luottorajan

Pikalaina takaisinmaksu erissä

Voit nostaa ja maksaa lainaa erissä

Pikavippi pienet kuukausierät

Kuukausierät aina alle 220 €

 • Joustoluotto
 • Lainahakemus
 • Takaisinmaksu
 • Joustoluotto
 • Elämässä tulee aina vastaan tilanteita, jolloin kaipaa hieman taloudellista joustoa.

  Joustoluotossa sinulle myönnetään käyttöösi oma, jopa 3 000 euron luottoraja, josta voit nostaa lainaa heti, kun sitä tarvitset. Voit itse päättää minkä verran haluat nostaa lainaa luottorajaltasi. Voit nostaa kerralla vain 100 euroa, tai jopa 3 000 euroa. Sinä ja tarpeesi teette päätöksen – ja joustoluotto auttaa!

  Saat hakemasi lainasumman tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä. Joustoluotto on siis nopea apu kiireellisiin lainatarpeisiin.

 • Lainahakemus
 • Vaivattomalla lainahakemuksella saat rahat tilillesi nopeasti

  Joustoluoton hakeminen on tehty sinulle helpoksi. Kirjaudu sisään lainapalveluun verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella ja syötä tunnistautumisen jälkeen yhteystietosi sekä taloustietosi.

  Ennen hakemuksen lähettämistä voit vielä vahvistaa tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai liittämällä tulotositteesi hakemukseen.

  Kun sinulle on myönnetty käyttöösi luottoraja, voit tehdä nostoja verkossa Omilla sivuilla tai lähettämällä tekstiviestin LA NOSTOSUMMA (esim. LA 200) numeroon 16211.

 • Takaisinmaksu
 • Joustoluoton takaisinmaksu sujuu joustavaan tapaan

  Sinulla on mahdollisuus maksaa Joustoluotto takaisin kätevissä ja pienissä kuukausierissä.

  Minimilyhennys on vähintään 50 euroa ja korkeintaan 160 euroa (2000 euron luottorajalla) tai 220 euroa (3000 euron luottorajalla). Minimilyhennyksen määrä on ilmoitettu aina laskulla ja voit aina maksaa suuremmankin summan kuin mitä laskulla vaaditaan.

  Voit tietenkin maksaa koska tahansa Joustoluoton takaisin myös kertamaksuna.

  Takaisinmaksetut summat kasvattavat käytettävissä olevaa luottorajaasi, joten voit tehdä halutessasi myös uusia nostoja ilman, että sinun täytyy hakea luottoa uudelleen.

  Pikavippi ja laina 100-3000€ heti tilillesi

  NordCredit on GF Money Consumer Finance Oy:n hallinnoima, luotettava ja vaivaton lainapalvelu. GF Money Consumer Finance on Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä luotonantaja, joka on myöntänyt turvallisia kulutusluottoja jo vuodesta 2011 lähtien.

  Periaatteisiimme kuuluu, että myönnämme luottoja ainoastaan vastuullisesti ja kaikkia lakisäädöksiä noudattaen. Varmistamme aina asiakkaidemme todellisen maksukyvyn ennen luottojen myöntämistä, jotta voimme varmistua siitä, ettei luottomme ole heikoin taloudellisin edellytyksin otettu pikavippi. Kunnioitamme kuitenkin asiakkaidemme oikeutta yksityisyyteen, joten emme vaadi asiakkaitamme kertomaan, mihin käyttötarkoitukseen luotto tai pikavippi otetaan.

  NordCreditin Joustoluotto toimii kuin kulutusluotto, mutta vaivattomuudessaan se on kuin perinteinen vippi tai pikavippi. Voit lukea lisää Joustoluotto-sivulta.