Lainaa heti kun tarvitset – joustavasti!

Suomalaiset hakevat yhä useammin lyhytaikaista lainaa ulkopuolisilta lainantarjoajilta, kun rahantarve yllättää. Vaikka pikalainamuotoisten joustoluottojen korot eivät välttämättä pärjää vertailuissa kivijalkapankkien tuotteille, rahoitustuotteen ketteryys on tekijä, mikä kääntää usein asiakkaiden päät pikalainan suuntaan. Joustoluoton etu on nopeus ja nimenmukainen joustavuus – luottotililtä voi nostaa lainaa napin painalluksella, jonka jälkeen se maksetaan asiakkaan tilille minuuteissa.

 

Lainaa heti

Rahan lainaaminen sukulaisilta tai kavereilta voi olla riskialtista – harkitse eri vaihtoehtoja tarkkaan, kun rahantarve yllättää.

Luottorajalta lainaa tilanteen mukaan

Lainan tarvetta ei voi aina ennakoida. Se voi tulla puun takaa kenen tahansa elämään niin hajonneen auton kuin vuotavan putken muodossa. Tilanne on usein se, että rahareiän paikkaamiseen ei ole tarpeeksi rahaa juuri ongelman kriittisimmällä hetkellä, ja silloin voi tulla helposti äitiä ikävä. Tähän on kuitenkin ratkaisu: Joustoluoton avulla voit nostaa lainaa heti tilille juuri silloin ja juuri sen verran kuin tarvitset – luottotilin avaaminen ei maksa mitään! Vaikka sinulle myönnettäisiin täysi 3000 euron joustoluotto, et joudu maksamaan kuluja kuin nostamastasi summasta.

Esimerkki lainan hakemisesta

  1. Asiakas hakee joustoluottoa
  2. NordCredit myöntää 3000 euron luottorajan
  3. Asiakas kohtaa 300 euron rahantarpeen
  4. Asiakas nostaa 300 euron lainan luottotililtään
  5. Asiakkaalle kertyy kuluja vain 300 eurosta

Joustoluotto onkin nimensä mukaisesti joustava vaihtoehto arjen rahoitustarpeita varten. Sitä voi käyttää juuri silloin kuin sitä eniten tarvitsee ja maksaa takaisin joustavissa kuukausierissä.
HAE JOUSTOLUOTTOA

Lainaa heti – maksa takaisin joustavasti

NordCreditin joustoluotto poikkeaa kilpailijoiden lainatuotteista siten, että takaisinmaksuaikaa on rukattu huomattavasti asiakasystävällisempään suuntaan. Yleisin ongelma lainojen takaisinmaksussa on liian iso ensimmäinen takaisinmaksuerä – se ajaa asiakkaat usein jopa luottotietojen menettämisen partaalle. Joustoluoton takaisinmaksusuunnitelma puuttuukin juuri tähän epäkohtaan.

Joustavat takaisinmaksuerät

Vaikka nostaisit koko 3000 euron luoton kerralla, takaisinmaksuerät eivät ikinä ylitä 300 euroa. Voit tietenkin maksaa myös koko summan kerralla takaisin – säästät näin korkokuluissa.

Esimerkkejä lainan takaisinmaksusta

  • 200€ laina: takaisinmaksuerä max. 50€/kk
  • 400€ laina: takaisinmaksuerä max. 98€/kk
  • 800€ laina: takaisinmaksuerä max. 196€/kk
  • 2000€ laina: takaisinmaksuerä max. 250€/kk

Voit tarkastella lainasummien takaisinmaksusuunnitelmien eroja sivustomme lainaliukurin avulla.

 

Lainaa heti tilille 365 päivää vuodessa

Asiakaspalvelumme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä. Yhteystiedot ja aukioloajat näet Asiakaspalvelu-sivulta. Lainoja saa maksaa lain mukaan tilille vain klo 07-23 välillä, niinpä emme valitettavasti voi myöntää luottoa yöaikaan. Voit kuitenkin jättää joustoluottohakemuksen vaikka kolmelta aamuyöstä – se käsitellään heti aamulla, ja saat luottopäätöksen nopeasti tekstiviestillä. Sen jälkeen voit kirjautua asiakaspaneeliin joko verkkosivuston tai mobiilisovelluksemme kautta ja nostaa lainaa heti tilillesi.
HAE JOUSTOLUOTTOA