Pikalaina

Kaikki tuntevat pikalainan, mutta tietääkö monikaan millainen pikalaina on oikeasti? Moni pitää pikalainaa jotenkin sydämettömänä tai julmana ystävänä, mutta totuus on toinen.

Esimerkkilaina: 500e

Tilin avaus 0e • Kuukausikorko: 25e • Nostoprovisio: 75e • Käsittelykulut: 0e

Kulut 30pv maksuajalla yhteensä 100e

 

 

Pikalaina on hyvä ystävä

Pikalaina voi olla hyvä ystävä. Se pelastaa silloin, kun toinen ystävä on avuntarpeessa. Auttaminen on monipuolista, koska avuntarpeetkin ovat erilaisia – senhän pikalaina tietää.

Pikalaina voi auttaa, kun pesukone hajoaa. Milläs nyt pyykit pestään? Pikalainan rientäessä apuun, on uusi kone paikallaan jo saman päivän aikana.

Pikalaina voi auttaa, kun jääkaapissa loistaa vain valo, mutta vatsan pohjalla kirkuu nälkä. Rahat tilille ja sitten laitetaan jääkaappia täyteen. Niin auttaa pikalaina.

Pikalainaa on helppo hakea

Olemme tehneet paljon töitä, jotta lainahakemusprosessi olisi mahdollisimman sulava ja yksinkertainen.

1. Kirjaudu sisään lainajärjestelmään

2. Ilmoita yhteystietosi sekä tulo- ja menoarviosi

3. Arvioi, kuinka paljon tarvitset luottoa

4. Lähetä hakemus

Saat välittömästi ilmoituksen siitä, onko lainasi edennyt käsittelijälle. Lainan käsittelyssä kuluu arkipäivisin vain minuutteja!

 

Miten tavoitat pikalainan?

Pikalaina voi olla piilossa, koska hän ei tiedä, mistä toista ystävää kannattaa etsiä. Siksi sinun on etsittävä pikalaina!

Pikalainan tavoittaa vaikkapa NordCreditin nettisivuilta. Siellä pikalaina piileksii Joustoluotto-nimellä. Joustoluotolla on ihan samanlaiset ominaisuudet kuin pikalainalla. Se lohduttaa, auttaa ja johdattaa eteenpäin. Se on täydellinen ystävä.

Joustoluottoa on tarjolla 100–3000 euron suuruisena ja sen saa tarvittaessa tililleen hyvin nopeasti. Siksi kannattaa painaa mieleen NordCredit, josta joustoluottoa löytyy.

Kun on mieli vähän maassa tai muuten rahantarve hiertää, pidä mielessä pikalaina ja joustoluotto! Niillä saat vähän elämään uutta askellusta.