Pikavippi myönnetään myös 18-vuotiaalle

Oletko 18-vuotias ja tarvitset lainaa? Kelpaisiko pikavippi? Onnistuu! NordCredit myöntää lainaa myös 18-vuotiaalle, sillä rahantarve ei katso ikää. Pikavippejä myönnettäessä on kuitenkin täysi-ikäisyyden lisäksi selviä kriteereitä, joiden kohdalla poikkeuksia ei tehdä.

  • Täysi-ikäisyys eli lainanhakijan tulee olla 18-vuotias
  • Ei maksuhäiriömerkintää eli raha-asiat hoidettu moitteettomasti
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä
  • Säännölliset tulot

Pikavippi 18-vuotiaalle: NordCredit Kuluton

NordCredit Kuluton on 100–300 euron suuruinen kertalaina. Se on täysin kuluton ja koroton laina, joka maksetaan takaisin 14 vuorokauden kuluessa. Laina-aika on tavallista lyhyempi perinteiseen pikavippiin verrattuna, mutta se onkin ns. kuluttoman pikavipin hinta. Jos ottaa kulutonta lainaa 200 euroa, maksaa 200 euroa myös takaisin. Laina ei siis kerää korkoja laina-aikanaan, vaan on todellakin kuluton.

Tilanne kuitenkin muuttuu, mikäli lainan takaisinmaksu myöhästyy. Tällöin kuluton ja koroton laina muuttuu vuoden korolliseksi lainaksi. Pikavippi lyhennetään siis 12 kuukauden aikana pienissä kuukausierissä. Samalla laina tietysti kasvaa korkoa. Esimerkiksi aiemmin mainittu 200 euron laina maksaa lopulta lainanhakijalle 275 euroa.

HAE KULUTON