Laina 18 vuotiaalle – Hae 300-600 € pikavippi NordCreditiltä

Oletko 18-vuotias ja tarvitset lainaa? Kelpaisiko vakuudeton ja edullinen pikavippi? Onnistuu! NordCredit myöntää lainaa myös 18-vuotiaalle, sillä rahantarve ei katso ikää. Pikavippejä myönnettäessä on kuitenkin täysi-ikäisyyden lisäksi selviä kriteereitä, joiden kohdalla poikkeuksia ei tehdä.

  • Täysi-ikäisyys eli lainanhakijan tulee olla 18-vuotias
  • Ei maksuhäiriömerkintää eli raha-asiat hoidettu moitteettomasti
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä
  • Säännölliset tulot

Pikavippi on nyt sopiva laina myös 18-vuotiaalle

Vielä elokuussa 2019 harvalla juuri täysi-ikään astuneella oli minkäänlaisia edellytyksiä saada pikavippi, jos kokivat sitä tarvitsevansa. Tuolloin olisi ollut kannattavampaa kokeilla onneaan kysymällä lainaa omilta läheisiltään kuin hakea pikavippi. Pikavippien hinnat olivat kalliita eikä niitä muutenkaan kovin helpolla myönnetty 18 vuotiaille, joiden ainoat säännölliset tulot olivat lähinnä opintotuki. Jokainen 18 vuotias, joka jostain onnistui pikavipin saamaan, oli todennäköisesti vaarassa ajautua velkakierteeseen.

Syyskuussa 2019 voimaan astuneen korkokattolain myötä tilanne on kuitenkin muuttunut. Useamman sadan euron pikavipin voi nyt saada muutaman kympin kuluja vastaan niin, että takaisinmaksu tapahtuu erissä muutaman kuukauden maksuajalla. Tuntuva korkojen lasku on juurikin se syy, miksi tänäpäivänä 18 vuotiaskin voi tarvittaessa harkita pikavipin hakemista.

Paljonko maksaa 300 euron NordCredit pikavippi?

Jos haet 300 euron pikavipin tänään ja saat myönteisen lainapäätöksen, saat rahat tilillesi 3-5 pankkipäivän sisällä. 300 euron pikavipille kertyy kuluja yhteensä 20,10 euroa, jolloin takaisinmaksettava summa on kokonaisuudessaan 320,10 euroa. Takaisinmaksu tapahtuu kuukauden välein neljässä lyhennyserässä, joiden suuruudet näet alla olevasta taulukosta.

Lyhennyserät Lainasumma 300 €
1. lyhennyserä 6,32 €
2. lyhennyserä 104,58 €
3. lyhennyserä 104,58 €
4. lyhennyserä 104,62 €

 
Halutessasi voit myös valita maksullisen Pikamaksu-palvelun, joka mahdollistaa rahat tilille puolessa tunnissa. Palvelun hinta on 59 euroa ja se lisätään automaattisesti ensimmäiseen lyhennyserään, jolloin lyhennyserät ovat seuraavanlaiset:

Lyhennyserät Lainasumma 300 €
1. lyhennyserä 65,32 €
2. lyhennyserä 104,58 €
3. lyhennyserä 104,58 €
4. lyhennyserä 104,62 €

 
Jos valitset Pikamaksu-palvelun, rahat siirtyvät Danske Bankin, Nordean, OmaSP:n, Osuuspankin, POP-Pankin ja Säästöpankin tileille noin puolessa tunnissa. Muiden pankkien tileillä siirto näkyy viimeistään seuraavana pankkipäivänä.
HAE LAINAA