Pikavippi 19v – lainaa heti tilille

Pikavippi on yksi ensimmäisistä asioista, mitä ihmisille tulee kassavajeen yllättäessä mieleen. Jo 19-vuotias voi saada pikavipin. NordCredit myöntää lainanhakijoilleen kulutonta pikalainaa 100–300 euroa. Kuluton pikavippi myönnetään 14 vuorokauden laina-ajalla. Luotto maksetaan takaisin kertamaksuna kahden viikon kuluessa.

Lainaa voi hakea jokainen 18 vuotta täyttänyt Suomessa vakituisesti asuva lainanhakija, jolla on puhdas luottotietorekisteri.

NordCredit Kuluton – pikavippi 19v

NordCredit Kuluton on nimensä mukaisesti kuluton Pikavippi. Se on 100–300 euron kertalaina, joka ei kerää ympärilleen korkoa tai muitakaan kuluja. Lainattuasi esimerkiksi 200 euroa maksat saman 200 euroa takaisin. Kuluton pikavippi myönnetään 14 vuorokaudeksi, joten se tulee maksaa takaisin kahden viikon kuluessa. Pikavippi maksetaan takaisin kokonaisuudessaan kertamaksuna.

Sopimusehtojen mukaisen laina-ajan ylittyessä kuluton pikavippi muuttuu perinteiseksi pikalainaksi. Laina alkaa kasvaa korkoa ja se maksetaan takaisin vuoden kuluessa. Tällöin lainan nimelliskorko on 28,6 % ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 48,9 %.

Pikavippi maksetaan takaisin 12 kuukauden kuluessa kuudessa kuukausierässä. Joka toinen kuukausi on siis lyhennysvapaa. Takaisinmaksun viisi ensimmäistä erää ovat pienempiä, ja viimeisessä erässä maksetaan jäljelle jäänyt laina. Esimerkiksi sadan euron laina maksetaan takaisin seuraavissa kuukausierissä:

  1. 10,00 euroa
  2. 10,00 euroa
  3. 10,00 euroa
  4. 10,00 euroa
  5. 10,00 euroa
  6. 87,50 euroa

Sadan euron lainaa maksetaan siis takaisin yhteensä 137,50 euroa. Lainalle kertyy siis kuluja 37,50 euroa.

HAE KULUTON LAINA

 

Pikavippi 19v – kuka voi hakea lainaa?

Pikavippiä haettaessa vaatimuksena on 18 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa sekä puhdas luottotietorekisteri. Lisäksi lainanhakijalla tulee olla suomalaisen pankin verkkotunnukset sekä suomalainen matkapuhelinliittymä.

Luottotietonsa menettäneelle lainanhakijalle lainaa ei valitettavasti voida myöntää. NordCredit noudattaa vastuullista luotonantotapaa, joten luottoa ei myönnetä maksuhäiriömerkinnän saaneelle lainanhakijalle. Maksuhäiriömerkintä voi näkyä henkilön tiedoissa jopa vuosia. Luottotietonsa voi kuitenkin saada takaisin, kun maksaa velan pois laaditun maksusuunnitelman mukaisesti.

Pikavippiä hakiessa on syytä käyttää harkintaa. Vaikka pikavippiä myönnetäänkin aiemmin mainituin perusperiaattein, lainan hakeminen ei ole järkevää, mikäli tulot ovat todella pienet. Voimme myös evätä lainahakemuksen, jos lainanhakijalla ei ole muita tuloja kuin esimerkiksi työttömyys- tai opintotuki. Lainaa on hankala maksaa takaisin, jos kuukausittain jää käteen ainoastaan muutama satanen. Lainan maksamatta jättäminen sen sijaan aiheuttaa vakavia ongelmia. Lainantarjoaja kärsii luottotappion ja lainanhakija menettää luottotietonsa.

TÄYTÄ HAKEMUS

 

NordCredit on turkulaisen Lainasto Oy:n hallinnoima lainapalvelu.