Joustoluotto on pikavippi 24h vuorokaudessa

Odottamaton meno voi yllättää kenet tahansa. Se ei itsestään etukäteen ilmoittele, vaan tulee äkillisesti ja yllättäen horjuttamaan talouttasi. Äkillisen menon ilmestyessä kuvioihin on tärkeintä, ettei sorru liian nopeisiin ratkaisuihin. Tilanne on kuitenkin lopulta varsin helposti ratkaistavissa. Erilaisia rahoitusratkaisuja löytyy nykyään kaikenlaisiin tarpeisiin. Mukautuvin ja monipuolisin laina on joustoluotto.

NordCredit Joustoluotto on 100–3000 euron laina. Joustoluotossa lainanhakija saa oman henkilökohtaisen 2000–3000 euron luottorajan, jota asiakas voi käyttää oman tarpeensa mukaan. Joustoluotto ei siis

Joustoluottoa voi hakea netistä löytyvällä lainahakemuksella. Hakemus on pidetty yksinkertaisena, joten sen täyttää nopeasti ja vaivattomasti.

  • Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä hakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
  • Varmista tulotiedot Instantor-palvelun kautta tai lähettämällä liite
  • Odota lainapäätöstä (alustavan lainapäätöksen saat heti)
  • Rahat siirtyvät tilillesi

Lainahakemuksen täyttää muutamassa minuutissa ja yhtä nopeasti rahat ovat tililläsi. Odottamaton meno on selätetty pikaisesti, kun käytössäsi on joustoluoton kaltainen pikavippi. Se joustaa äkillisen menon mukaan, ja näin saat hoidettua menon tuoman taloudellisen notkahduksen joustoluoton avulla. Palkkapussiin ei siis tarvitse tulla isoa lovea. Joustoluotto maksetaan takaisin osamaksuna, joten taloutesi ei horju turhan pahasti. Pystyt hoitamaan suuremmankin menon turhia stressaamatta.

Joustoluoton voi hakea myös hätävaraksi ja taloudellisen notkahduksen turvaksi. Avattu joustoluotto ei kasva korkoa tai kerää ympärilleen kuluja. Tästä syystä joustoluotto onkin mainio, taloudellinen hätävara. Ainoastaan nostettu laina alkaa kerryttää korkoa. Joustoluoton avaamisen jälkeen nostoja voi alkaa tehdä tarvittaessa vaikka keskellä yötä.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Nosta pikavippi tilille 24h vuorokaudessa

NordCredit Joustoluotto on asiakkaan tarpeen mukaan joustava lainamuoto. Parasta joustoluotossa on joustavuuden lisäksi se, että sitä voi nostaa tilille ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Joustoluotto on varsinainen 24h-pikavippi.

Joustoluottoa voi myös hakea ympärivuorokautisesti. Lainapäätöksiä tehdään kuitenkin ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina eli yöaikaan joustoluottoa ei saa avattua. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen nostot onnistuvat myös öisin. Uutta lainahakemusta ei siis nostojen yhteydessä tarvitse laatia. Joustoluotolta lainan nostaminen käy tuossa tuokiossa, sillä luottoa voi siirtää lainatililtä omalle tililleen helposti ja vaivattomasti netissä tai vieläkin nopeammin yksinkertaisesti tekstiviestillä. Rahat siirtyvät tilille heti.

HAE JOUSTOLUOTTO

Perinteinen pikavippi ja NordCredit Kuluton – hae 24h vuorokaudessa!

NordCredit-lainapalvelu tarjoaa suositun joustoluoton lisäksi muitakin lainatuotteita. Näitä ovat perinteinen pikavippi sekä NordCredit Kuluton.

NordCredit Kuluton on 100–300 euron kertalaina. Se on pikavippi, joka ei kasva laina-ajallaan korkoa tai kerää muitakaan kuluja. Nostaessasi lainaa esimerkiksi 300 euroa maksat kahden viikon kuluttua 300 euroa takaisin. Kuluttoman pikavipin laina-aika on siis 14 vuorokautta. Tämän sopimusehdoissa määritellyn laina-ajan puitteissa takaisin maksettu pikavippi on todella täysin kuluton ja koroton. Tilanne kuitenkin muuttuu, mikäli laina-aika ylittyy.

Laina-ajan ylittyessä muuttuu kuluton pikavippi lainaehdoiltaan perinteiseksi pikavipiksi. Tällöin laina-aika kasvaa kahdesta viikosta vuoden mittaiseksi. Lisäksi pikavippi alkaa kerätä korkoa. Esimerkiksi 100 euron pikavipin kulut ovat yhteensä 37,50 euroa. Lainaa maksetaan siis vuoden kuluessa yhteen 137,50 euroa. Maksu tapahtuu kuudessa kuukausierässä, joten joka toinen kuukausi on takaisinmaksun osalta lyhennysvapaa.

Kuluttoman lainan voi muuttaa vuoden laina-ajalla takaisin maksettavaksi korolliseksi pikavipiksi jo hakemisvaiheessa, mikäli tällainen rahoitusratkaisu sopiikin omaan tilanteeseen paremmin.

Perinteinen pikavippi ja NordCredit Kuluton ovat joustoluoton tavoin haettavissa NordCreditin verkkosivuilta löytyvällä lainahakemuksella 24h vuorokaudessa. Pikavippejä myönnetään tavallisesti joustoluottoa helpommin, sillä ainoa tuloihin liittyvä vaatimus on yksinkertaistettuna säännölliset tulot. Työttömyyskorvaus ja opintotuki ovat asia erikseen.

HAE KULUTON