Pikavippi 300 – helppo ja nopea laina

Odottamattomiin menoihin on nopea ratkaisu: pikavippi. Se on yhä yleisempi rahoitusratkaisu siitäkin huolimatta, että vippimarkkinat kokivat paljon arvostelua rantautuessaan kymmenisen vuotta sitten. Pikavipeille on kuitenkin tarvetta. Ne ovat nopea tapa hakea pientä lainaa, jota pankista saisi odotella useamman päivän ja pahimmillaan vaatisi jopa käynnin konttorilla. Pikavippiä voi hakea helposti ja nopeasti netistä löytyvällä lainahakemuksella, jonka täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Rahatkin saa tilille heti.

  • Perinteinen pikavippi on 100–400 euroa, mutta lainamarkkinoiden kehityttyä lainaa myönnetään verkossa jopa 5000 euroa
  • Pikavippi on nopea laina, joka on myönteisen lainahakemuksen jälkeen tilillä 5-15 minuutissa
  • Hakemuksen täyttämiseen tarvitset käytännössä ainoastaan verkkopankkitunnukset (isompia lainoja haettaessa pyydetään myös selvitys tuloista)
  • Useimmat lainat myönnetään 18 vuotta täyttäneille lainanhakijoille

Pikavippi pelastaa, kun arki tuo eteen odottamattomia menoja. Se auttaa, kun jääkaappi tyhjenee ja palkkapäivään on vielä viikko tai pari. Isommat lainatuotteet venyvät jopa pieneen remonttiin tai kodin hankintoihin. Toki pikavipillä voi kustantaa myös lomamatkan, mikäli sellainen tuntuu akuutilta hankinnalta. Kyllähän se loma piristää ja antaa niin sanottua henkistä pääomaa.

Hae kuluton ja koroton 300 euron pikavippi

NordCredit Kuluton on 100–300 euron ilmainen pikavippi. Se on laina, joka ei laina-ajallaan kasva korkoa tai kerää muitakaan kuluja. Lainatessasi esimerkiksi 300 euroa maksat saman 300 euroa lainantarjoajalle takaisin, kunhan noudatat sopimusehtojen mukaista laina-aikaa.

Kuluttoman luoton laina-aika on 14 vuorokautta. Laina tulee siis maksaa takaisin kahden viikon kuluessa. Näin laina säilyy kuluttomana ja korottomana. Mikäli laina-aika ylittyy, muuttuvat myös luoton takaisinmaksun säännöt.

Laina-ajan ylittyessä kuluton pikavippi muuttuu korolliseksi pikavipiksi ja maksuaika pitenee vuoteen. Pikavippiä lyhennetään 12 kuukauden ajan kuudessa kuukausierässä, joiden suuruus riippuu täysin alkuperäisen lainan koosta. Laina-ajallaan luotto kasvaa korkoa, joten laina maksetaan vuodessa takaisin korkoineen ja kuluineen. Esimerkiksi 300 sadan euron laina kerää kuluja yhteensä 113 euroa, jolloin alkuperäisen lainan loppusummaksi tulee 413 euroa.

HAE KULUTON LAINA

300 euron pikavippi joustavasti: tutustu NordCredit Joustoluottoon

Joustoluotto on 100–3000 euron vakuudeton laina. Se on luotto, jota voit hyödyntää täysin oman tilanteesi vaatimalla tavalla. Joustoluotto joustaa tarpeidesi mukaan: voit nostaa 300 euroa tai jopa 3000 euroa, mikäli talous notkahtaa kunnolla.

Joustoluottoa hakemalla saat käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan. Tätä luottorajaa voit käyttää, miten itse haluat. Voit säästää joustoluoton äkillisiin menoihin, mikäli et juuri tällä hetkellä tarvitse akuutisti lainaa. Joustoluoton voi siis avata valmiiksi, jolloin se on hätävara, jonka saat käyttöön heti tarvittaessa. Avattu joustoluotto ei kasva korkoa, vaan kuluja kertyy ainoastaan nostetusta lainasta. Joustoluotolta voi tehdä nostoja ympäri vuorokauden. Sen sijaan joustoluottoa myönnetään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina.

Myös joustoluoton takaisinmaksu joustaa. Voit lyhentää lainaa pienissä kuukausierissä, jolloin ne eivät rasita talouttasi sen suuremmin. Joustoluoton voi maksaa takaisin myös kerralla. tällöin saat jälleen käyttöösi koko myönnetyn luoton.

HAE JOUSTOLUOTTO

Hae pikavippi 300 tilille heti!

Pikavippi ja muut lainatuotteet ovat haettavissa verkosta löytyvällä lainahakemuksella. Turvallisen lainahakemuksen täyttää vaivattomasti muutamassa minuutissa.

  • Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot
  • Varmista tulotiedot Instantor-palvelun kautta tai lähettämällä liite
  • Odota lainapäätöstä
  • Rahat ovat tililläsi

Lainahakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainapalvelujen aukioloaikoina lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa. Yöllä lähetetyt hakemukset käsitellään aamulla saapumisjärjestyksessään.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Pikavippiä hakiessa tulee kuitenkin muistaa ja ottaa huomioon, että laina on jossain vaiheessa maksettava takaisin. Se ei ole ilmainen laina, vaikka esimerkiksi NordCredit Kuluton voi sellaiselta tuntua. Lisäksi pikavippi voi vaikuttaa esimerkiksi toimeentulotukeen tai muihin sosiaalietuuksiin, joten tältäkin kantilta asiaa kannattaa pohtia. Pikavippi ei myöskään ole tarkoitettu juhlimiseen, päihdekäyttöön tai uhkapelaamiseen.

NordCredit on turkulaisen Lainasto Oy:n hallinnoima lainapalvelu. Lainasto on luotettava lainantarjoaja, joka on myöntänyt lainaa jo vuodesta 2011.