Pikavippi 500 – Joustoluotolla ketterä laina

Kun odottamaton meno yllättää, tuo pikavippi avun nopeasti. Pikavippiä voi hakea netissä ympäri vuorokauden ja lainapäätöksen saa jo muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen.

NordCredit Joustoluotto on 100-3000 euron vakuudeton laina. Se on joustava luottotili, joka mukautuu lainanhakijan tarpeeseen ja tilanteeseen mutkattomasti. Tarvittaessa pientä lainaa voit nostaa luottotililtä esimerkiksi 500 euroa, mutta suuremman hädän yllättäessä joustoluotto voi kattaa jopa 3000 euron lainan.

Joustoluottoa hakemalla saat käyttöösi siis 2000-3000 euron luottorajan. Tätä luottorajaa hyödyntämällä hoidat taloudellisen notkahduksen jopa toistuvasti hetkessä pois päiväjärjestyksestä. Joustoluotto on kuin luottokortti netissä. Sitä tulee kuitenkin käytettyä harkitummin verrattuna luottokorttiin netissä. Näin joustoluotolla on katetta, kun sitä eniten tarvitset. Luottokortti sen sijaan voi olla jo vingutettu viimeisilleen. Lisäksi joustoluotolla rahan saa tilille sen sijaa, että se olisi ainoastaan kortilla.

Pikavippi 500 – Hae joustoluotto

Joustoluoton hakeminen on helppoa ja sujuvaa. Lainahakemuksen voi täyttää missä vain ja milloin vain, kunhan käytössäsi on internet-yhteydellä varusteltu älylaite: puhelin, tabletti tai tietokone. Joustoluottoa haetaan turvallisella nettihakemuksella. Sen täyttäminen vie aikaasi ainoastaan muutaman minuutin.

 1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
 2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Liitteen voi toimittaa myös myöhemmin. Lisätietoja UKK-osiossa.
 3. Odota lainapäätöstä. Saat alustavan lainapäätöksen heti lähetettyäsi hakemuksen. Lopullinen luottopäätös lähetetään, kun lainakäsittelijä on tarkastanut tulotietosi.
 4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Joustoluottoa hakemalla saat käyttöösi 2000-3000 euron luottorajan. Tätä luottoa voi käyttää joustavasti oman tarpeesi mukaan. Joskus riittää 500 euron pikavippi, mutta luottoraja venyy tarvittaessa myös suurempaan lainaan.

Lainahakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainapalvelujen aukioloaikoina lainaprosessi kestää kokonaisuudessaan maksimissaan 30 minuuttia, sillä lainapäätös voidaan tehdä heti. Yöllä lainaa ei myönnetä, vaan lainapalvelun aukioloaikojen ulkopuolella lähetetyt hakemukset käsitellään heti aamulla saapumisjärjestyksessään.

Lainapalvelujen aukioloajat:

 • Arkisin klo 8:00-22:00
 • Viikonloppuisin klo 12:00-20:00

Pikavippi 500 – Nosta tilille 24h

Joustoluottoa hakemalla saat käyttöösi luottotilin, joka palvelee 24h vuorokaudessa. Tämä tarkoittaa sitä, että avatulta joustoluotolta voi tehdä nostoja mihin tahansa vuorokauden aikaan. Kun laina on siis kerran avattu, se on käytössäsi aina. Lainaa nostaakseen ei tarvitse täyttää uusia hakemuksia ja odottaa lainapalvelujen aukeamista, vaan luotto siirtyy tilillesi vaikka keskellä yötä.

Nostoja voi tehdä helposti netissä, mutta vieläkin vaivattomammin tekstiviestillä. Tee nostoja lähettämällä viesti LA LAINASUMMA numeroon 16211.

Avattu joustoluotto ei kerää korkoa tai muitakaan kuluja. Lisäksi joustoluoton avaaminen on ilmaista. Tästä syystä se on loistava hätävara, jonka voi avata ennakkoon, vaikka sille ei juuri nyt olisikaan käyttöä. Näin käytössäsi on valmiiksi luottotili, johon nojata talouden notkahtaessa äkillisesti ja yllättäen.

Pikavippi 500 – Hinnasto

Pikavippi tai laina on harvemmin ilmainen.* Niihin liittyy erilaisia kuluja ja korkoja, jotka vaihtelevat lainatuotteen mukaan. Pikavippi myönnetään erilaisin lainaehdoin kuin joustoluotto tai kulutusluotto. Lisäksi lainanhakijan oma toiminta vaikuttaa kertyviin kuluihin: tunnollisesti lainaa lyhentävä lainanhakija välttyy turhilta lisäkuluilta, kuten muistutusmaksuilta.

Myös joustoluotolla on oma hinnastonsa, jossa eritellään kaikki lainaan liittyvät kulut.

Hinnasto

 • Luottoraja 100-3000 euroa
 • Vuotuinen nimelliskorko 60 %
 • Avausmaksu 0 euroa
 • Tilinhoitomaksu/kk 0 euroa
 • Nostopalkkio 14 %
 • Todellinen vuosikorko 112,81 %Kuluttajasuojalain mukainen luoton todellinen vuosikorko laskettuna 2000 euron keskimääräiselle luotolle 34 kk maksuajalla on 112,81 %.

Muut maksut

 • Maksumuistutus 5 euroa
 • Liikasuorituksen palautus 10 euroa

*NordCredit Kuluton on täysin kuluton ja koroton laina eli käytännössä ilmainen luotto. Lue lisää!