Pikavippi heti tilille 24h

Pikavippi heti tilille 24h vuorokaudessa

Iskikö akuutti rahantarve? Tarvitsetko rahaa heti, kellonajasta riippumatta? Ei hätää, ratkaisu on lähempänä kuin luuletkaan! Mikä olisikaan tässä tilanteessa parempi kuin pikavippi heti tilille 24h vuorokaudessa? NordCredit tarjoaa monenlaisia ja -kokoisia joustavia lainoja. Saat aina käyttöösi oman luottorajan, josta voit tehdä juuri sen kokoisia nostoja kuin haluat, juuri silloin kun haluat. Hakemuksen pikavippiin voi lähettää milloin tahansa, myös viikonloppuisin 24 tuntia vuorokaudessa. Pikavippihakemuksia käsitellään ja myönnettyjä luottoja maksetaan asiakkaiden tileille joka päivä klo 7-23. Kun hakemus on hyväksytty, pikavippi maksetaan heti tilille!

Luotettava, 100% suomalainen NordCredit

NordCredit on vuonna 2015 marraskuussa avattu pikalainoja myöntävä palvelu. Taustalla toimiva Lainasto Oy on toiminut jo vuodesta 2011. Voimmekin ylpeänä sanoa, että olemme myöntäneet jo tuhansia pikalainoja auttaen suomalaisten akuutteja talousahdinkoja. Nordcredit onkin 100% suomalainen lainatuote, joka on tarkoitettu suomalaisille täysi-ikäisille henkilöille.

Helppoa ja joustavaa 24h vuorokaudessa

Luoton hakeminen sujuu kätevästi netissä vuorokauden ympäri. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja siinä kuluu aikaa vain minuutteja. Hakemuksen voi täyttää niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Lainaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa, hyväksytty laina maksetaan heti tilille! Asiakaspalvelijamme ovat apunasi viikon jokaisena päivänä: arkipäivisin kahdeksasta iltakymmeneen, viikonloppuisin kahdestatoista iltakahdeksaan. Yhteyttä voit ottaa niin puhelimen, sähköpostin kuin viestilomakkeenkin avulla. Älä siis epäröi kysyä, jos jokin mietityttää.

Pienet kulut ja joustava maksuaika

Tarjoamme luotollesi todella kilpailukykyisen viiden prosentin kuukausikoron, kaikki muutkin kulut ilmoitetaan selvästi lainahakemuksen yhteydessä. Ensimmäinen eräpäivä on kaikissa lainavaihtoehdoissamme vasta 45 päivän kuluttua ensimmäisestä nostosta. Kuukausierätkin ovat kohtuulliset ja niille on määritetty maksimisumma. Esimerkiksi 2000 euron lainasummalle kuukausierä on suurimmillaan 250 euroa. Halutessasi voit maksaa myös koko lainasumman takaisin kerralla.