Pikavippi 100-3000 € – Joustavasti!

Lainaa nopeasti ja edullisilla kuukausierillä. Lainapäätöksen voit saada jo alle vartissa!

Pikavippi 100-3000 € – Joustavasti!

Lainaa nopeasti ja edullisilla kuukausierillä. Lainapäätöksen voit saada jo alle vartissa!

Kuukausierä 98 € / kk

Palvelussamme on huoltokatkos emmekä myönnä uusia lainoja juuri nyt. Palaamme uudistuneena mahdollisimman pian.

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Jos olet ollut asiakkaamme ennen 1.9.2019 voimaan tullutta lakimuutosta, voit edelleen tehdä nostoja Joustoluottotililtäsi alla olevasta linkistä.

Nosta Joustoluottotililtäsi

Hae pikavippi 5 minuutissa

Yhdellä hakemuksella useita nostoja

Pikavipin maksuerät aina alle 220 €

Pikavippi on helppo ja nopea rahoitustuote

Täytä lyhyt hakemus ja hae lainaa heti!

Suosittu ja turvallinen

GF Money Consumer Finance Oy on 100 % suomalainen luotonantaja, joka on myöntänyt lukemattomia pikavippejä jo vuodesta 2011 lähtien.

Pienet kuukausierät

Pikavippimme on kuin luottokortti netissä: nosta lainaa luottotililtäsi ja maksa takaisin 60-220 € kuukausierissä

Asiakaspalvelu auttaa

Tarvitsetko apua hakemuksen täyttämisessä? Voit ottaa yhteyttä vuoden jokaisena päivänä chatin, puhelimen tai sähköpostin kautta.

Tietoa pikavipistä

Pikavippi ja siitä usein kysytyt kysymykset

Miten pikavippiä haetaan?

Pikavipin hakeminen on helppoa. Klikkaa Hae lainaa, tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi ja täytä lyhyt lainahakemus.


Kuinka kauan pikavipin käsittely kestää?

Lainankäsittelijämme työskentelevät vuoden jokaisena päivänä. Hakemusjärjestelmä on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, ja lainoja käsitellään arkisin klo 09-17. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä mahdollisimman nopeasti. Usein saat lainapäätöksen jo 5-15 minuutissa.


Miten pikavippi maksetaan takaisin?

NordCredit Joustoluotto on tavanomaisen, kertaluontoisen pikavipin sijaan joustava luottotili netissä. Luottotilin saldoa maksetaan takaisin 50-220 € suuruisissa erissä. Voit halutessasi lyhentää myös koko velkasaldon kerralla.


Mistä näen pikavipin lainaehdot?

NordCredit Joustoluoton lainaehdot löytyvät kokonaisuudessaan täältä.


Kuka voi hakea pikavippiä?

Voit hakea pikavippiä, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on suomalainen pankkitili ja vakituinen osoite Suomessa sekä puhdas maksuhäiriörekisteri. Lisäksi tarvitset tasaiset tulot.


Mikä pikavipin todellinen vuosikorko on?

Todellinen vuosikorko lasketaan luoton kokonaismäärän pohjalta tapauskohtaisesti, mutta se on aina min. 108,58 % ja max. 135,62 %. NordCredit Joustoluoton nimellinen vuosikorko on 60 prosenttia. Luoton nostoprovisio on 14 prosenttia ja kuukausikorko 5 prosenttia.


Pikavippi ilman luottotietoja: onnistuuko se?

Valitettavasti emme voi myöntää lainaa henkilöille, joilla on aktiivinen maksuhäiriömerkintä. Maksuhäiriömerkintä näkyy yleensä 2-4 vuoden ajan. Voit lukea lisää luottotietojen palatumisesta esim. Takuusäätiön sivustolta.


Kuinka pitkä maksuaika pikavipillä on?

Pikavippi maksetaan takaisin lainasummasta ja takaisinmaksuerän suuruudesta riippuen 3-34 kuukaudessa. Voit halutessasi maksaa myös koko lainan kerralla takaisin.

Pikavippi on ketterä rahoitustuote!

Hae lainaa NordCreditiltä helposti ja joustavasti

Tarvitsetko pikavippiä? Apu on lähellä: NordCredit Joustoluotto on joustava, henkilökohtainen luottotili, jolta voit tehdä sopivan kokoisia nostoja juuri silloin, kun niitä eniten tarvitset. Joustoluotto on kuin paranneltu versio pikavipistä: kertalainan sijaan voit hakea lainaa yhdellä hakemuksella useaan otteeseen. Kirjaudu vain luottotilillesi ja nosta rahaa tilillesi napin painalluksella!

Pikavippiä voi hakea jokainen yli 18-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Pikavipin hakeminen on helppoa: hakemusjärjestelmämme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, ja lainoja käsitellään aukioloaikoinamme vuoden jokaisena päivänä! Pikavippi maksetaan hyväksytyn hakemuksen myötä tilillesi keskimäärin 5-15 minuutissa. Huomaathan, että pikavipin saa tilittää lain mukaan vain klo 07-23.

Pikavipin hakeminen NordCreditiltä on turvallista. Yhteytesi on suojattu pankkitason SSL-suojauksella. Näin voit olla varma, että tietosi eivät koskaan päädy vääriin käsiin. NordCredit on GF Money Consumer Finance Oy:n rahoitustuote: GF Money Consumer Finance Oy on vuonna 2011 perustettu 100 % suomalainen rahoitusyhtiö, joka on myöntänyt vuosien varrella tuhansia ja taas tuhansia lainoja.

Jos pikavippihakemuksen täyttäminen ontuu, voit koska tahansa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 09-17. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, kirjoittamalla sähköpostin tai chattaamalla.

Ilmoitamme kaikki pikavipin kulut läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit lukea pikavipin lainaehdot täältä, lisäksi voit tarkastella hinnastoa täällä. Laina- ja sopimusehdot ovat selkeästi esillä sivustolla ja hakemusprosessissa.

NordCredit Joustoluotto on moderni pikavippi – täytä hakemus heti ja hae käyttöösi oma, henkilökohtainen luottotilisi!