Vippi 300 € – kuluton pikavippi vai mukautuva joustoluotto

Haussa 300 euron vippi? NordCredit tarjoaa lainaa kahdella tapaa: kuluton ja koroton 300 euron vippi parin viikon maksuajalla tai 100–3000 euron joustoluotto joustavalla takaisinmaksulla. Molemmissa on puolensa. Kumpi vippi sitten sopisi juuri sinulle ja sinun tilanteeseesi? Selvitetään.

Viime vuoden lopulla vippien nostomäärä kasvoi huomattavasti, kertoi Kauppalehti maaliskuussa. Eikä ihme. Vippi on nopea tapa hakea lainaa kohtuullisella korolla – tai täysin korottomasti!

Kuluton ja koroton 300 euron vippi

NordCredit Kuluton on nimensä mukaisesti kuluton ja koroton vippi. Se on 100–300 euron kertalaina, jonka laina-aika on 14 vuorokautta. Vippi maksetaan siis takaisin kahden viikon kuluessa, jolloin se ei kasva korkoa. Takaisinmaksusumma on täysin sama kuin lainattu vippi. Mikäli haet esimerkiksi 300 euron vipin, maksat takaisin 300 euroa.

Koroton vippi sopii haettavaksi parhaiten hiukan ennen palkkapäivää, jolloin sen todella saa maksettua takaisin annetun laina-ajan mukaisesti eikä lisäkuluja kerry. Mikäli lainan takaisinmaksu viivästyy, vippi muuttuu automaattisesti vuoden korolliseksi lainaksi. Tällöin vippi maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana pienissä kuukausierissä korko mukaan lukien.

HAE VIPPI

 

Joustava 300 euron vippi

NordCreditin joustava vippi on nimeltään Joustoluotto. Vippi venyy aina 100 eurosta 3000 euroon ja mukautuu asiakkaan tarpeisiin. Luottotililtä voi siis tehdä nostoja aina tarpeensa mukaan. Myös nostosumma on asiakkaan päätettävissä. Pienin mahdollinen nostosumma on 50 euroa, mutta vippi voi olla myös 300 euroa tai koko joustoluoton saldo.

Joustoluotto pähkinänkuoressa:

 • 100–3000 euron vakuudeton laina
 • Takaisinmaksuaika: joustava
 • Kuukausierien koko: joustava
  • Lainan voi maksaa kerralla pois tai lyhentää pienissä kuukausierissä
 • Kuukausikorko: 5 %
 • Muut kulut: nostoprovisio 14 %
TÄYTÄ HAKEMUS

 

300 euron vippi nopeasti tilille

Esille nostetut lainatuotteet ovat haettavissa nopeasti ja vaivattomasti verkosta löytyvällä lainahakemuksella. Kuluton vippi siirtyy tilille muutamassa minuutissa hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi. Joustoluoton kohdalla myönteisen lainapäätöksen jälkeen vippi on nostettavissa muutaman minuutin kuluttua. Molemmissa tapauksissa vippi on nopeasti tilillä.

Tässä lainanhakuprosessi tiivistettynä:

 1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 2. Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja tulotiedot
 3. Vahvista tulotietosi lataamalla liite tai Instantor-palvelun kautta
 4. Saat luottopäätöksen lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi
 5. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen

On kuitenkin muistettava, ettei vippiä kannata hakea harkitsemattomasti. Pahimmassa tapauksessa jo valmiiksi vähävarainen voi menettää toimeentulotuen vippien takia. Tästä syystä lainantarjoajat pyytävät asiakkailtaan vahvistusta tulotiedoista.

TÄYTÄ HAKEMUS HETI