Vippi 300 € – Hae edullinen vippi NordCreditiltä

Elämässä sattuu ja tapahtuu eikä aina positiivisessa mielessä. Pitäisi tehdä jokin välttämätön hankinta, mutta palkanmaksu on vasta kuun lopussa. Jos lainantarve on välttämätön, kannattaa harkita avuksi vipin ottamista. Miksi vippi? Vippien maailmassa satojen prosenttien korot ovat historiaa ja juuri tämä muutos tekee vipistä hyvän ratkaisun, kun laina halutaan käytettäväksi pian ja se tulisi saada vakuudettomasti. Ja mielellään reilulla takaisinmaksuajalla kohtuullisissa erissä, jotta takaisinmaksu ei vuorostaan kuormita taloutta liikaa.

Monelle 300 euron yllätyslasku saattaa olla melkoinen notkahdus taloudessa. Mikä avuksi, kun lasku pitäisi maksaa muutaman vuorokauden sisällä eikä juuri sillä hetkellä ole varaa 300 euron laskun maksuun omalta tililtä? Tällöin suosittelemme lämpimästi tutustumista NordCreditin 300-600€ vippiin.

Vippi 300 tilille nyt myös puolessa tunnissa

Vippihakemuksen normaali käsittelyaika on 3-5 pankkipäivää, mutta vapaaehtoisella Pikamaksu-palvelulla rahat voi saada tilille puolessa tunnissa. Pikamaksu-palvelu on lisämaksullinen palvelu, jonka voi valita lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä, jos luotonhakija kokee tarvitsevansa lainan tililleen tavallista nopeammin. Palvelun hinta on 59 euroa ja se lisätään automaattisesti ensimmäiseen takaisinmaksulyhennyserään.

Jos haluat vipin Pikamaksu-palveluna ja sinulla on käytössä jokin seuraavista tileistä: Danske Bank, Nordea, OmaSP, Osuuspankki, POP-Pankki tai Säästöpankki, voit saada vipin tilillesi puolessa tunnissa. Muiden pankkien tileille rahat siirtyvät viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

HAE VIPPI 300

Paljonko 300 euron vippi tulee maksamaan?

Vipin takaisinmaksu tapahtuu lainasummasta riippumatta aina neljässä erässä. Alla olevasta taulukosta näet 300 euron vipin lyhennyserät. Taulukossa ei ole otettu vapaaehtoinen Pikamaksu-palvelu huomioon.

Lyhennyserät Vippi 300 €
1. lyhennyserä 6,32 €
2. lyhennyserä 104,58 €
3. lyhennyserä 104,58 €
4. lyhennyserä 104,62 €

 
Alla olevasta taulukosta näet 300 euron vipin lyhennyserät vapaaehtoisella Pikamaksu-palvelulla.

Lyhennyserät Vippi 300 €
1. lyhennyserä 65,32 €
2. lyhennyserä 104,58 €
3. lyhennyserä 104,58 €
4. lyhennyserä 104,62 €

 
Pikamaksulla tehdyt lainahakemukset käsitellään viikon jokaisena päivänä klo 08-22.

HAE VIPPI

Kenelle 300 euron vippi voidaan myöntää?

Noudatamme vastuullista luotonantoa ja odotamme hakijoiltamme muutamien kriteerien täyttymistä ennen kuin voimme vipin myöntää. Myönteisen lainapäätöksen saaminen edellyttää luotonhakijalta vähintään 18 vuoden ikää ja vakituisen osoitteen Suomessa. Hakijalla tulisi olla myös luottotiedot kunnossa ja jonkinlaiset säännölliset tulot. Vaikka emme vaadi asiakkailtamme tarkkaa tilitystä, mihin käyttötarkoitukseen vippi haetaan, emme kuitenkaan myönnä luottoja uhkapelaamiseen tai päihteiden rahoittamiseksi.

Kuinka hakea 300 euron vippi?

300 euron vipin hakeminen onnistuu helposti turvallisella nettihakemuksella. Lainahakemus on pidetty mahdollisimman yksinkertaisena, jotta sen täyttäminen olisi vaivatonta ja nopeaa. Hakemuksen täyttääkin muutamassa minuutissa.

  1. Tunnistaudu järjestelmään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  2. Täytä hakemukseen henkilö- ja taloustiedot.
  3. Valitse Pikamaksu-palvelu tai lainahakemuksen normaalin käsittelyajan
  4. Pyydettäessä Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua.
  5. Lähetä lainahakemus.

Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, mutta luottoja myönnetään kuluttajasuojalain mukaisesti vain 07-23 välisenä aikana. Yöllä 23-07 välisenä aikana saapuneet hakemukset käsitellään heti aamulla alkaen pikamaksullisista hakemuksista.

TÄYTÄ HAKEMUS