Vippi

Vippi on monille tuttu sana, mutta käytännössä se voi tuottaa hieman hankaluuksia. Vippi nimittäin tarkoittaa montaa asiaa, vaikka onkin vain yksittäinen ja lyhyt sana.

Mikäs se vippi on?

Puhekielessä puhutaan vipeistä, eli lainoista ja lainaamisesta, eli vippaamisesta. Molemmat sanat ovat levinneet myös pikalaina-alalle, jossa seurataan tarkasti puhekielen mukana niin markkinoinnissa kuin viestinnässä.

Vippi on useimmiten 100–400 euron suuruinen laina, joka otetaan lyhytaikaiseen ja nopeaan rahantarpeeseen. Mutkaton hakuprosessi ja nopeasti tilillä näkyvä lainasumma ovat vipin vahvuuksiksi luettavia ominaisuuksia.

Joustoluoton avulla kätevä 100-3000 euron vippi

Joustoluotto on 100-3000 euron luottotili, jolta voit nostaa vippiä juuri silloin ja juuri sen verran kuin haluat. Maksat kuluja vain nostamastasi summasta, eivätkä takaisinmaksuerät ylitä koskaan 300 euroa, vaikka nostaisit koko 3000 euron luoton kerralla.

Joustoluottotilin avaaminen ei maksa mitään – lähetä hakemus jo tänään, sen täyttäminen onnistuu minuuteissa!
HAE JOUSTOLUOTTOA

Vipin tarkoitukset

Vippi voi viitata lyhenteeseen VIP, joka puolestaan tulee englanninkielisistä sanoista Very Important Person. Vippi ei kuitenkaan viittaa aina henkilöön, kuten lyhenteen taustasanoista voisi päätellä. Vippeinä puhutaan myös asioista, kuten passeista, lipuista ja alueista. Vippejä siis on moneen lähtöön

Yksi suosituimmista vippi-sanan käytännön sovellutuksista on kuitenkin pikalaina, eli pikavippi. Vippi-sana on monilta osin korvannut alkuperäisen pikavippi-sanan käytön. Nykyään lainoista puhuttaessa puhutaan vain vipeistä.

Tilille täytettä

Suomessa toimii monia vippejä tarjoavia yrityksiä. Itse asiassa yrityksiä on niin paljon, ettei kuluttaja voi tietää, mistä kannattaisi hakea vippiä, kun tarve yllättää. Vippialalle ilmaantui aiemmin paljon uusia yrittäjiä, kun lainojen myöntäminen eikä yritysten perustaminen ollut valvottua toimintaa.

Nykyään toiminta on hyvin valvottua ja alalla on tiukat pelisäännöt. Hämärät toimijat on saatu karsittua joukosta.

Siitäkin huolimatta kannattaa tietää, mistä vippi kannattaa hakea.

NordCredit on hyvä valinta

Vippi on tyypillisimmillään pienlaina, mutta NordCredit tarjoaa joustoluottoa, joka on käytännössä kuin vippi. Siinä asiakas voi kuitenkin halutessaan ottaa lainaa jopa 3000 euroon saakka. Joustoluoton kautta myönnettävät lainat vaihtelevat 100 eurosta 3000 euroon. Asiakas voi kuitenkin hyvin ottaa ainoastaan 400 euron lainan, jos siltä tuntuu.

Joustoluoton joustavan luonteen vuoksi, asiakas voi myöhemmin ottaa lisää vippiä. Joustoluotto on jatkuva vippi.